NYCKLAR OCH POST
The Easy Life Concept I hjärtat av Bergdalen ligger Vyn – 43 lägenheter med generösa balkonger i ett högt, soligt läge och fantastisk utsikt över Borås. Ett inbjudande boende som passar små och stora familjer såväl som dig säljer villan för att slippa gräsklippningen. Här får du villaområdeskänsla och ett bekvämt enkelt boende som ger dig tid över till livet. De välplanerade lägenheterna med mycket ljus och rymd är fördelade på två hus och boendet varierar mellan två, tre och fyra rum och kök.
LÅS

Entrédörrar, hissar och övriga dörrar till gemensamma utrymmen öppnas med nyckelbricka. Lägenhetsdörrarna har vanliga nycklar eller Yale doorman. Till varje lägenhet delas det vid inflyttningen ut tre nyckelbrickor och tre lägenhetsnycklar. Har ni valt Yale Doorman till er lägenhetsdörr, öppnas dessa med brickor alternativt kod.

PORTTELEFON

Entrén är utrustad med porttelefonen Aptus som har inbyggd display med boenderegister för smidigt och enkelt handhavande. För att söka person/lägenhet bläddra med piltangenterna upp/ner. För att öppna dörren tryck på knapp 5 alternativt * på er telefon.

Namn och valt mobilnummer till respektive lägenhetsinnehavare programmeras av fastighetsskötaren i samband med inflyttning. Önskar ni vid ett senare tillfälle lägga till något namn eller telefonnummer så bekostar lägenhetsinnehavaren detta själv. Eventuella ändringar görs via felanmälningar.

NYCKLAR

Behövs ytterligare nycklar eller nyckelbrickor beställs dessa genom FR Fastighetsservice. Du kan inte själv beställa ytterligare nyckelkopior av en låssmed eftersom dessa är spärrade för din egen säkerhets skull. Du gör beställningen lättast genom att kontakta FR Fastighetsservice via e-post. Det tas ut en kostnad för varje nyckel du beställer.

SERVICELÄGE

Lägenhetsdörrarna går att ställa i serviceläge – genom att göra detta kommer fastighetsskötaren in med en servicenyckel. Ni som har Yale Doorman kan öppna dörren åt fastighetsskötaren via appen, alternativt ge dem en kod som är tillgänglig mellan ett visst tidsintervall.

POST

I entrén finns en postbox till varje lägenhet och dit levereras din post. Postboxen öppnas med särskild nyckel. Namn till respektive lägenhetsinnehavare ordnas av fastighetsskötaren i samband med inflyttning. Önskar ni vid ett senare tillfälle lägga till något namn så bekostar lägenhetsinnehavaren detta själv. Eventuella ändringar görs via att kontakta FR Fastighetsservice.

LÄGENHETSNUMRERING

Alla lägenheter har ett fyrsiffrigt lägenhetsnummer/kontraktsnummer, som finns med i den ekonomiska planen. Samt ett fyrsiffrigt nummer som är lantmäteriets lägenhetsnumrering. Det är det fyrsiffriga lantmäterinumret som hör ihop med er adress (lgh XXXX). Det är lantmäteriets nummer ni använder när ni exempel meddelar posten att ni flyttat eller anmäler till Skatteverket.