FÖRVARING
The Easy Life Concept I hjärtat av Bergdalen ligger Vyn – 43 lägenheter med generösa balkonger i ett högt, soligt läge och fantastisk utsikt över Borås. Ett inbjudande boende som passar små och stora familjer såväl som dig säljer villan för att slippa gräsklippningen. Här får du villaområdeskänsla och ett bekvämt enkelt boende som ger dig tid över till livet. De välplanerade lägenheterna med mycket ljus och rymd är fördelade på två hus och boendet varierar mellan två, tre och fyra rum och kök.
CYKELFÖRVARING

Cyklar kan placeras i garagets cykelförråd alternativt på anvisade parkeringsplatser mellan hus A och hus B. För att öppna cykelförråd under hus A, vänligen använd er av Parakey-nyckeln.

FÖRRÅD

Till alla lägenheter finns ett låsbart förråd i garaget och på plan 1 i hus B, dessa är numrerade med ert lägenhetsnummer. Förråden som placerade i garaget, har vi försökt att ansluta parkeringsplatserna till dem som har förråden i garagen i högsta mån.  Ni ansvarar själva för ett lås till ert förråd. I garaget finns det förråd för cyklar och barnvagnar.

SOPHANTERING

Hushållssopor sorteras i pappers och övriga påsar, dessa lämnas i moloker som är placerade vid hus B. Papperspåsar till matavfall finns att hämta i garaget, i barnvagnsrummet. Övriga påsar ansvarar man för själv. Grovsopor ansvarar respektive innehavare för att själv köra iväg till återvinning. Närmaste större återvinningscentral finns på Lusharpan nedanför Regementet, se Borås Stads webbsida för öppettider.

BRANDSÄKERHET

Se till att dörrar som ska vara låsta stängs ordentligt efter att du har passerat. Detta gäller givetvis också branddörrar. På så sätt ökar säkerheten för alla i fastigheten.

YTTRE MILJÖ

Allt som rör fastighetens fasad är föreningens ansvar enligt den uppdelning som finns i bostadsrättslagen. Det beror bland annat på att större infästningar i fasaden kan medföra att de garantier som byggentreprenören lämnat hävs. För att inte riskera detta, och för att behålla husets ursprungliga karaktär, har bostadsrättsföreningen satt upp en del riktlinjer.

Till exempel är det därför inte tillåtet att sätta upp parabolantenn, markiser eller staket och inte heller att glasa in balkonger eller uteplatser utan tillstånd från styrelsen. Blomsterlådor på balkongen är givetvis helt okej men dessa måste hängas på räckets insida för att inte riskera att skada någon om de skulle falla ner. Vattna försiktigt så att vattnet inte rinner ner till grannen under.