Bostäder i Borås bästa läge

OMRÅDET

VYN BERGDALEN - Nära till allt

Bergdalen har fått sin prägel och profil under ett sekel av varsamt byggande. Karakteristiska villor blandas med flerfamiljshus i en del av stan som aldrig verkar tappa sin attraktion. Kanske är det för det citynära läget. Eller naturen. Eller för den lugna trafiken och de trygga gatorna. Antagligen allt sammantaget – det som gör en stadsdel till en plats att längta till och invånarna stolta över att bo där.

OMRÅDET

BARNENS BERGDALEN

Det är inte konstigt att det är populärt att bo i Bergdalen. Det är en del av Borås där omsorg om människan och inte minst barn och unga är stor. Här finns omtyckta skolor och förskolor, så nära som tvärs över gatan från Vyn, och många engagerade föreningar för en meningsfull fritid. I Bergdalen finns leken alldeles runt hörnet, på fina lekplatser eller i spännande natur, pulkabackar och parker.

OMRÅDET

LEV LIVET FULLT UT

I Bergdalen är der enkelt att leva ett aktivt liv. Och bara för att du bor i lägenhet behöver du inte sakna naturen. I princip är det bara att gå en liten bit utanför dörren så hittar du några av stans bästa spår och leder. Naturen finns där – du skapar själv upplevelserna.

OMRÅDET

NÄRA. PÅ RIKTIGT.

Det brukar vara bostadsannonsernas främsta argument;
att det är nära till allt. I Bergdalen stämmer det.

  • Bara 10 minuters gångavstånd eller en snabb cykeltur till centrum.
  • Taxikostnad från/till centrum 180kr.
  • Egen parkering finns i huset.
  • Ta enkelt bussen till centrum på 7 minuter.
Välj din bostad