Bostäder i Borås bästa läge

BOSTÄDERNA

BOSTADSRÄTTER MED ALLT DU BEHÖVER. SÅ ATT DU INTE BEHÖVER NÅGONTING.

Vyns 43 lägenheter passar för den lilla såväl som den lite större familjen, eller er  som valt att sälja villan för ett enklare boende. De finns från 2 till 4 rum och kök. Oavsett storlek är de smart planerade med ljus och rymd, bra förvaring och genomtänkta lösningar. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Och naturligtvis det senaste vad gäller vitvaror och badrumsutrustning som standard. Modern teknik som smarta lås och uppkoppling gör det möjligt för dig att skräddarsy ditt boende med olika tjänster och it-lösningar. I huset finns också en generös övernattningslägenhet för gäster i nära anslutning till husets gemensamma spa, bastu och festlokal. Vi har tänkt på de boendes bekvämlighet i alla led – därför finns ett lättillgängligt inomhusgarage i huset – bara att ta hissen ned.

VÄLJ DIN BOSTAD

Tid för

mjukstart

God morgon! När gryningsljuset lyser in i köket i Vyn får gärna frukosten ta lång tid. Stunderna tillsammans innan dagen kickar i gång är guld värda. Och de blir lite extra härliga när allt omkring en är utvalt, nytt och funktionellt.

Tid för

umgänge

Vardagsrum. Sällskapsrum. När man tänker på vad orden egentligen betyder är det lätt att förstå att här behöver mycket rymmas. Här vill vi ha lugn och ro – men också liv och rörelse, intryck och underhållning. I hemmets hjärta finns något för alla.

Tid för

egentid

Badrummet är egentligen enda platsen i lägenheten där det är okej att vilja vara själv. Njut av din egen paus i ombonad värme och lyx där både du och tvätten blir ren.

Tid för

fritid

Det enkla livet i Vyn ger dig tid för fritid, friluft och frihet i natursköna omgivningar som kan upplevas både långsamt och snabbt.

Tid för

annat

I Vyn bor du inte bara i en lägenhet. I huset finns också en gemensam lokal för fest och sammankomster, övernatt­ningslägenhet för dina gäster och en bastu med relaxavdelning för alla boende. Rum som förenklar och förgyller.

Tid för

det goda

Att komma hem en fredag eftermiddag ska vara som att dra en djup suck av lättnad. Helgen ligger framför dig med alla sina löften. Vad som helst kan hända. Som till exempel en skön kvälls­ stund i köket med människor, mat, dryck och musik du älskar. I ditt kök är tiden på din sida och alla måsten någon annanstans.

Tid för

lek

Barnrummet är ett eget universum av fantasi, färg och form. Här levs livet bland kuddar som blir kojor och mattor som blir oceaner. Här är leken och sagorna det viktigaste som finns.

Tid för

nya vyer

Det som syns utanför fönstren är lika mycket en del av hemmet som insidan, och ljuset eller mörkret därute sätter stämningen och ger karaktär därinne. I Vyn är det extra lätt och härligt att stanna upp och förlora sig själv i just vyn, solnedgången och skyarna. Kanske för att drömma dig bort – eller landa precis där du är.

Tid för

paus

I Vyn slipper du klippa gräs och rensa rabatter. Men du kan fortfarande njuta av naturens växlingar, solens strålar och gröna odlingar på balkongen, din egen trädgårdsoas i miniformat.

Tid för

drömmar

Innanför de fyra väggarna i sovrummet ryms så mycket. Tystnaden, återhämt­ningen och sömnen. Det är platsen dit du drar dig tillbaka och är för dig själv eller med den du älskar mest. Det är här du sammanfattar dagen och drömmer om nästa. För att varje morgon vakna och göra dig redo för nya äventyr och möjligheter utanför din sovrumsdörr.

BOSTÄDERNA

VARFÖR BERGDALEN?
DÄRFÖR BERGDALEN.

  • Citynära
  • Vackra naturomgivningar
  • Etablerat område med god service
  • Ingen genomfartstrafik
  • Goda kommunikationer
  • Bra barnomsorg och skolor F–9 i området och nära till gymnasium
  • Engagerade idrottsföreningar och ungdomsverksamheter
  • Utflyktsmål och upptäckter i närheten
  • Vattentornet med pulkabacke på gångavstånd
  • Nära till Fiskedammen och inte långt till Kypesjön
LÄS MER OM OMRÅDET